Andric Förvaltning AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Andric Förvaltning AB. Det finns flera verksamheter som liknar Andric Förvaltning AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Andric Förvaltning AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-09 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-12-04 så har Andric Förvaltning AB varit registrerat och sedan 2004-04-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Andric Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Andric Förvaltning AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Eriksv. 21, 433 62, Sävedalen. Vi ni istället prata med Andric Förvaltning AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva redovisningsbyråverksamhet, förvaltning av fastigheter, handel med fritidsartiklar, livsmedel, byggvaror, bilar, konfektion, aktier och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andric, Monica Elisabet som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Andric, Marko som är född 1954 och har titeln Suppleant, Eriksson, Lars Peter Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Peter Erixzon Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Andric Förvaltning AB har 556652-3519 som sitt organisationsnummer.