Identitet och Kommunikation SWE AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Identitet och Kommunikation SWE AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Identitet och Kommunikation SWE AB är ett av dem. Statusen för Identitet och Kommunikation SWE AB är att Bolaget är aktivt.

Identitet och Kommunikation SWE AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-29. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Identitet och Kommunikation SWE AB ska trivas.

I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva egen produktutveckling, design och försäljning, framtagande av prototyper samt tillhandahålla konsulttjänster såsom projektledning, management och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Identitet och Kommunikation SWE AB inte är momsregistrerat.

Idag är Identitet och Kommunikation SWE AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Identitet och Kommunikation SWE AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7753501.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 1 suppleant..

De som är på något sätt har med Identitet och Kommunikation SWE AB är Breitholtz, Claes Anders Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Heinerud, Johan Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Breitholtz, Lisa Kristina som är född 1979 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Identitet och Kommunikation SWE AB har 556651-1589 som sitt organisationsnummer.