Core of Gothenburg AB

Västra Götalands län

Information

556650-9377 är organisationsnummer för verksamheten Core of Gothenburg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Core of Gothenburg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Core of Gothenburg AB finns i.

Core of Gothenburg AB har varit registrerat sedan 2003-10-22 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Core of Gothenburg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Core of Gothenburg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Core of Gothenburg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Magnusson, Lars Bror Vallentin -Magnusson, Lilly Ethel Viktoria Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Core of Gothenburg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-600429 eller genom brev på följande adress:
Kyrkog. 48, 411 08, Göteborg

Bolaget ska bedriva resebyrå, privat sjukvård samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Core of Gothenburg AB och det är Bergqvist, Eric Jimmie Pontus som är född 1968 och har titeln Extern VD, Johnsson, Finn som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Magnusson, Lars Bror Vallentin som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Lilly Ethel Viktoria som är född 1930 och har titeln Suppleant, Hallén, Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Svensson, Kjell Christer som är född 1959 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,