Balder City AB

Västra Götalands län

Information

556650-8775 är organisationsnummer för bolaget Balder City AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Balder City AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Balder City AB finns i.

Balder City AB har varit registrerat sedan 2003-10-27 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Balder City AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-01.

Balder City AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Balder City AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Balder City AB så kan ni göra det på telefon genom 031-109570 eller genom brev på följande adress:
Götabergsg. 6, 411 34, Göteborg

Bolaget skall direkt eller indirekt genom hel- eller delägda bolag, förvärva, förvalta, förädla, äga och avyttra fast egendom och värdepapper samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Balder City AB och det är Selin, Kjell Erik Torne som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Knight, Eve som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Ving Engström, Petra Therése L som är född 1965 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Carlsson, Petra Camilla som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor,