Bigminilab AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Bigminilab AB. Det finns flera bolag som liknar Bigminilab AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Sedan 2003-09-24 så har Bigminilab AB varit registrerat. Idag är Bigminilab AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Bigminilab AB så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Bigminilab AB så kan ni göra det på 031-3131561.

Bolaget ska bedriva fotoverksamhet, fotografering och fram- kallning, försäljning uthyrning av fotoutrustning. Ytterligare verksamheter är konsultverksamhet inom teknik, konstruktion, formgivning, inredning, arkitektur. Dessutom ska bolaget utföra bygg- och anläggningsarbeten, samt handel med möbler, hushålls- och järnhandelsvaror samt tillverkning av inredning, plastvaror, samt försäljning förmedling och arrangering av resor, samt byggande och reparation av fritidsbåter, samt e-handel, samt uthyrning utbildning av personal, samt handel med fastigheter, samt holdingverksamhet, samt arrangering av events, och transport till sjöss.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Roman, Andras som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Kiraly, Aniko Eva som är född 1953 och har titeln Suppleant, Gårdström, Nils Gustaf Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bigminilab AB har 556649-1543 som sitt organisationsnummer.