Inprodicon AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Inprodicon AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Inprodicon AB är ett av dem. Statusen för Inprodicon AB är att Bolaget är aktivt.

Inprodicon AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-08-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Inprodicon AB ska trivas.

Inprodicon AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-15. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel och distribution av varor och tjänster inom informations- och upplevelseindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Inprodicon AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-01-22.

Idag är Inprodicon AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Inprodicon AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-834200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Inprodicon AB är Ludvigsson, Halldor som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Kristensson, Leif John Arne som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeblad, Birger Ulrik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Tegnér, Andreas Carl Erik som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Inprodicon AB har 556647-9878 som sitt organisationsnummer.