Gröna Hem AB

Västra Götalands län

Information

Gröna Hem AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Gröna Hem AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berndtsson, Maria Magdalena som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlström, Brittmarie Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Bertilsson, Annie Josefine som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Patriksson, Sally Margareta som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Proverum Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln HuvudansvarigrevisorProverum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Gröna Hem AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gröna Hem AB på telefon 031-7090500.

Bolaget ska bedriva handel med växter och andra i en blomsterhandel förekommande artiklar, försäljning av kläder, fastighetsskötsel, städning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gröna Hem AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gröna Hem AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gröna Hem AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-08-21 och Gröna Hem AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-08-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gröna Hem AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Gröna Hem AB har 556647-8144 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.