Vårgårda Bredband AB

Västra Götalands län

Information

I Göteborg finns det ett Aktiebolag som heter Vårgårda Bredband AB. Det finns flera företag som liknar Vårgårda Bredband AB i Västra Götalands län. Göteborg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Vårgårda Bredband AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-12-04 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-09-12 så har Vårgårda Bredband AB varit registrerat och sedan 2003-12-04 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Vårgårda Bredband AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Vårgårda Bredband AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gruvg. 31 B, 421 30, Västra Frölunda. Vi ni istället prata med Vårgårda Bredband AB så kan ni göra det på 031-7557753.

Bolaget skall vara nätägare samt bredbands- och telefonitjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Forslund, Roy Glenn som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Grönberg, Lars Ingemar som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Sandberg, Arne Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Söderholm, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av en av -ledamöterna -suppleanten i förening med -Forslund, Roy Glenn .

Vårgårda Bredband AB har 556647-2865 som sitt organisationsnummer.