Centralhuset i Göteborg Café AB

Västra Götalands län

Information

Centralhuset i Göteborg Café AB är ett företag som finns i Göteborg. I Centralhuset i Göteborg Café AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Hans Niklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Henny som är född 1937 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Centralhuset i Göteborg Café AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Centralhuset i Göteborg Café AB på telefon 031-152100.

Bolaget skall bedriva caféverksamhet, servering av lagad mat, smörgåsar, kaffebröd, kakor och bakelser, glass. Servering av kalla och varma drycker även öl, vin och sprit samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Centralhuset i Göteborg Café AB av bolagstypen Aktiebolag.

Centralhuset i Göteborg Café AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Centralhuset i Göteborg Café AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-02 och Centralhuset i Göteborg Café AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-10-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Centralhuset i Göteborg Café AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Centralhuset i Göteborg Café AB har 556647-1776 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.