Jasforwarding (Scandinavia) AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva verksamhet inom området för internationell transport och spedition liksom äga och förvalta fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jasforwarding (Scandinavia) AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Jasforwarding (Scandinavia) AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-07-11 så skapades Jasforwarding (Scandinavia) AB och verksamheten är har F-skattsedel Jasforwarding (Scandinavia) AB har haft det sedan 2003-09-25.

Jasforwarding (Scandinavia) AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-25

556646-4581 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Jasforwarding (Scandinavia) AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Jasforwarding (Scandinavia) AB så går det att nå dem via telefon på 031-3377880 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Bruni, Biagio Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jasforwarding (Scandinavia) AB är Björklund, Lars Johan Ludvig som är född 1959 och har titeln VD, Björklund, Lars Johan Ludvig som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bruni, Biagio som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Rebuffi, Marco som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt i land utanför EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lundgren, Per Olof Gunnar som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor.