LN Personal AB

Västra Götalands län

Information

LN Personal AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som LN Personal AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

LN Personal AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-10-30.

LN Personal AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-07-09. Men sedan 2003-10-30 så har LN Personal AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hulda Lindgrens g. 3, 421 31, Västra Frölunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på LN Personal AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-894070.

Göteborg arbetar för att bolag som LN Personal AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för LN Personal AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva rekrytering, personaluthyrning, konsultation inom ovanstående områden, förvalta fast och lös egendom samt äga och förvalta värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för LN Personal AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lyzell, Karl Thorbjörn -Nilsson, Viktor Lennart Peder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till LN Personal AB och det är följande personer, Nilsson, Viktor Lennart Peder som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lyzell, Karl Thorbjörn som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Lyzell, Emma Maria som är född 1971 och har titeln Suppleant, Mollberg, Ann Marléne som är född 1970 och har titeln Suppleant, Pettersson, Peter-Olof som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för LN Personal AB är 556646-3591.