Injekteringsspecialisten i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556645-3386 är organisationsnummer för företaget Injekteringsspecialisten i Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Injekteringsspecialisten i Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Injekteringsspecialisten i Göteborg AB finns i.

Injekteringsspecialisten i Göteborg AB har varit registrerat sedan 2003-06-24 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Injekteringsspecialisten i Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Injekteringsspecialisten i Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Injekteringsspecialisten i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Injekteringsspecialisten i Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom 031-486067 eller genom brev på följande adress:
Tagenev. 7, 422 59, Hisings Backa

Bolaget skall bedriva plastinjekterings- samt epoxiarbeten för industriella anläggningar samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Injekteringsspecialisten i Göteborg AB och det är Dahlqvist, Rune Lars-Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Kron, Bengt Gottfrid som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,