Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag har haft sedan 2004-02-12. Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 2003-12-11 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Importg. 2 E, 422 46, Hisings Backa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-522605.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag har idag 556645-1208 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag

Bolaget skall utveckla och sälja bowlingsutrustningar och tillbehör till bowlinghallar samt därmed förenlig verksamhet.

I Virtual Reality Bowling Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Kent Åke som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansen, Jennie Anna-Karin som är född 1983 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Börjesson, Carl Fredrik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .