Jonas Helm JH Logistics AB

Västra Götalands län

Information

556644-9186 är organisationsnummer för bolaget Jonas Helm JH Logistics AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jonas Helm JH Logistics AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Jonas Helm JH Logistics AB finns i.

Jonas Helm JH Logistics AB har varit registrerat sedan 2003-06-19 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jonas Helm JH Logistics AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-04.

Jonas Helm JH Logistics AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jonas Helm JH Logistics AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Jonas Helm JH Logistics AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5954721 eller genom brev på följande adress:
Dockeredsbacken 34, 424 91, Olofstorp

Bolaget skall bedriva och tillhandahålla tjänster inom åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jonas Helm JH Logistics AB och det är Helm, Jonas Mikael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Annika Kristina som är född 1967 och har titeln Suppleant, Falk, Jenny Carolina som är född 1973 och har titeln Revisor, Gabrielsson, Karin Linda som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,