Yamakevo Network Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom media, handel (huvudsaken textil, mode och inredning), utbildning, reklam och PR samt bedriva förmedling av affärskontakter och handel inom huvudsakligen textil, mode och inredning inom Sverige samt även med andra länder och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yamakevo Network Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Yamakevo Network Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-05-15 så skapades Yamakevo Network Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Yamakevo Network Aktiebolag har haft det sedan 2003-06-19.

Yamakevo Network Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-06-19

556644-0367 är organisationsnummret för bolaget som finns i Göteborg.

Just nu är Yamakevo Network Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Yamakevo Network Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-139885 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson, Bernt Kennet -Johansson Andersson, Marie Kristina

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yamakevo Network Aktiebolag är Andersson, Bernt Kennet som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson Andersson, Marie Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Carlsson, Kjell Göran som är född 1954 och har titeln Revisor, Revexa Revision Göteborg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .