JAB Shipping AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva transporter och logistik inom sjö, järnväg, flyg och bil samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JAB Shipping AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är JAB Shipping AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-03-19 så skapades JAB Shipping AB och verksamheten är har F-skattsedel JAB Shipping AB har haft det sedan 2003-11-20.

JAB Shipping AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-11-20

556642-2134 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är JAB Shipping AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med JAB Shipping AB så går det att nå dem via telefon på 031-103993 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JAB Shipping AB är Bernhardtz, Jan Joakim som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardtz, Jan Åke som är född 1941 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .