Elida AB

Västra Götalands län

Information

556641-4289 är organisationsnummer för bolaget Elida AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elida AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Elida AB finns i.

Elida AB har varit registrerat sedan 2003-03-10 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elida AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-14.

Elida AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elida AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Abrahamsson, Lars Stefan -Hay, Karl-Gustav Mattias

Vill ni komma i kontakt med Elida AB så kan ni göra det på telefon genom 0300-28475 eller genom brev på följande adress:
Hälleflundreg. 8, 426 58, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva rederi- och charterverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Elida AB och det är Hay, Karl-Gustav Mattias som är född 1978 och har titeln Extern firmatecknare, Abrahamsson, Lars Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edin, Mac Daniel som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Elo, Ralf Henry som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Gabre, Hans Josef som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Berth Daniel som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamotSkarby Hay, Elinor Karin Emilie som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Broman, Sven Olof Lennart som är född 1953 och har titeln Revisor, Proverum Revision AB som är född och har titeln Revisor