Bygg och mark projektering i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bygg och mark projektering i Göteborg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Bygg och mark projektering i Göteborg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bygg och mark projektering i Göteborg AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556641-0303.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-223510 alternativt besöka eller skicka post till Bygg och mark projektering i Göteborg AB på följande adress Kolgruveg. 12, 417 07, Göteborg.

Bygg och mark projektering i Göteborg AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bygg och mark projektering i Göteborg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Johansson, Anders Niklas som är född 1974 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom anläggningsbranschen. Bolaget skall även utföra värmepumpinstallationer med underhåll service.