Profitia Förvaltnings AB

Västra Götalands län

Information

556640-8430 är organisationsnummer för verksamheten Profitia Förvaltnings AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Profitia Förvaltnings AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Profitia Förvaltnings AB finns i.

Profitia Förvaltnings AB har varit registrerat sedan 2003-02-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Profitia Förvaltnings AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

Profitia Förvaltnings AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Profitia Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Järvmarker, Hans Tommy Vilhelm

Vill ni komma i kontakt med Profitia Förvaltnings AB så kan ni göra det på telefon genom 031-210100 eller genom brev på följande adress:
Torpavallsg. 9, 416 73, Göteborg

Bolaget skall bedriva förvaltning av fastigheter, handel med aktier och andra värdepapper, konsultverksamhet och eventarrangör inom etniska frågor, handel med konfektion samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Profitia Förvaltnings AB och det är Järvmarker, Hans Tommy Vilhelm som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järvmarker Sydenham, Jenny Margareta som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Järvmarker, Pär Jonas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kent Rune som är född 1962 och har titeln Revisor, Västrevision Konsult Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,