TATAA Biocenter AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall sälja utbildning, forskning och utvecklingsprojekt inom biovetenskap samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för TATAA Biocenter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är TATAA Biocenter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-07-04 så skapades TATAA Biocenter AB och verksamheten är har F-skattsedel TATAA Biocenter AB har haft det sedan 2003-10-02.

TATAA Biocenter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-02

556640-7143 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är TATAA Biocenter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med TATAA Biocenter AB så går det att nå dem via telefon på 073-3144168 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom TATAA Biocenter AB är Kubista, Michael som är född 1961 och har titeln VD, Strömbom, Linda Caroline som är född 1980 och har titeln Extern vice VD, Kubista, Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Aira, Artur Bernardino som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedman, Jan Christer Davidsson som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johanson, Anders Krister Stefan som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotNerell, Ann-Britt som är född 1949 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .