Haga Nygatan Cykel AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva cykelaffär samt handel och reparationer av cyklar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Haga Nygatan Cykel AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Haga Nygatan Cykel AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-02-24 så skapades Haga Nygatan Cykel AB och företaget är har F-skattsedel Haga Nygatan Cykel AB har haft det sedan 2003-05-15.

Haga Nygatan Cykel AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-05-15

556640-5865 är organisationsnummret för företaget som finns i Göteborg.

Just nu är Haga Nygatan Cykel AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Haga Nygatan Cykel AB så går det att nå dem via telefon på 031-139942 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Haga Nygatan Cykel AB är Wickman, Carina Elisabet som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrn, Mats Göran Ingvar som är född 1968 och har titeln Suppleant, Strand, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .