Melissa Care AB

Västra Götalands län

Information

556639-9175 är organisationsnummer för verksamheten Melissa Care AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Melissa Care AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Melissa Care AB finns i.

Melissa Care AB har varit registrerat sedan 2003-02-11 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-06-07 vill man istället veta hur det står till med momsen för Melissa Care AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Melissa Care AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Melissa Care AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Melissa Care AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3784994 eller genom brev på följande adress:
Tabergsstigen 5, 416 69, Göteborg

Bolaget skall bedriva hälso-, frisk- och sjukvårdsverksamhet samt forskning. Bedriva handel med medicinsk utrustning, författarverksamhet. Driva vaccinationsverksamhet samt handel med dess tillhörande maskiner. Företagshälsovård. Framtagande av utbildnings- och undervisningsmaterial, utbildning, utveckling och rådgivningsverksamhet inom ovanstående områden. Äga och förvalta fast och lös egendom, fastighetsförvaltning, värdepappershandel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Melissa Care AB och det är Shafazand, Morteza som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Asgari, Maryam som är född 1979 och har titeln Suppleant, Kollberg, Carl Magnus Gustaf som är född 1951 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,