Flexriv Fastighetsservice AB

Västra Götalands län

Information

Flexriv Fastighetsservice AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Flexriv Fastighetsservice AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Flexriv Fastighetsservice AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-08-04.

Flexriv Fastighetsservice AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-02-04. Men sedan 2003-08-04 så har Flexriv Fastighetsservice AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Godvädersg. 36, 418 38, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Flexriv Fastighetsservice AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-545312.

Göteborg arbetar för att bolag som Flexriv Fastighetsservice AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Flexriv Fastighetsservice AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall tillhandahålla fastighetsservice i form av rivning, mureri, snickeri, kakelläggning och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Flexriv Fastighetsservice AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Flexriv Fastighetsservice AB och det är följande personer, Dizdarevic, Dino som är född 1988 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnautovic, Amela som är född 1977 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Flexriv Fastighetsservice AB är 556639-7310.