Verner & Verner Nordstan AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva handel med varor som sammanknippas med god matkultur såsom köksredskap och livsmedel genom att vara redskapsbod för matglada, konsultationer inom detaljhandel och management samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Verner & Verner Nordstan AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Verner & Verner Nordstan AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2003-02-04 så skapades Verner & Verner Nordstan AB och verksamheten är har F-skattsedel Verner & Verner Nordstan AB har haft det sedan 2003-02-20.

Verner & Verner Nordstan AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-02-20

556639-2469 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Verner & Verner Nordstan AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Verner & Verner Nordstan AB så går det att nå dem via telefon på 031-151541 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Verner & Verner Nordstan AB är Hedstrand, Jan Erik Gustav som är född 1952 och har titeln VD, Hedstrand, Jan Erik Gustav som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedstrand, Lena Christina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Åkerlind, Lars Jonas som är född 1967 och har titeln Revisor, Åkerlinds Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .