Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle)

Västra Götalands län

Information

Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2003-05-15.

Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-01-20. Men sedan 2003-05-15 så har Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kungsg. 40, 411 19, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7110838.

Göteborg arbetar för att företag som Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) och det är följande personer, Kopp, Sem Olof Peter som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kopp, Berit Viola som är född 1951 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Nils Kenny som är född 1961 och har titeln Revisor, REVIEW REVISION I GÖTEBORG Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Spaghetti Sisters AB (Café Bagatelle) är 556639-0406.