Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB är ett av många verksamheter som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2003-08-04.

Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2003-01-09. Men sedan 2003-08-04 så har Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Teaterg. 17, 411 35, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-209696.

Göteborg arbetar för att verksamheter som Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall sälja nya och begagnade kläder samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB och det är följande personer, Zuckerman Hellberg, Ann-Christin som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Emelie Charlotta Victoria som är född 1983 och har titeln Suppleant, Siesing, Nils Thomas som är född 1946 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Extra Exklusive Secondhand i Göteborg AB är 556638-3468.