The International Preschool AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och The International Preschool AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och The International Preschool AB är ett av dem. Statusen för The International Preschool AB är att Bolaget är aktivt.

The International Preschool AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-01-02. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som The International Preschool AB ska trivas.

The International Preschool AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva barnomsorgs-, skol- och undervisnings- verksamhet samt äga, förvalta och handla med värdepapper, bostadsrätter och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att The International Preschool AB inte är momsregistrerat.

Idag är The International Preschool AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med The International Preschool AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7450012.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med The International Preschool AB är Ferrazzoli, Lisa som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Alm, Elena Maria som är född 1988 och har titeln Suppleant, Johansson, Enar Sven-Åke som är född 1945 och har titeln Revisor, .

The International Preschool AB har 556637-0853 som sitt organisationsnummer.