XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB

Västra Götalands län

Information

556636-2678 är organisationsnummer för företaget XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB finns i.

XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB har varit registrerat sedan 2002-11-29 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB så kan ni göra det på telefon genom 031-571000 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av aktier, obligationer och värdepapper. Bolaget skall även bedriva handel med båtar, bilar, konst, antikviteter, ädla metaller samt stenar. Bolaget skall även bedriva handel med mark och fastigheter. Bolaget skall även bedrida ekonomisk konsultation och förmedling. Bolaget skall även utföra tjänster inom it och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med XLNT Konsult & Förmedlingsförvaltning AB och det är Frohm, Stefan Johnny som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Frohm, Sonja Marie Camilla som är född 1970 och har titeln Suppleant, Sandquist, Anders Stig Arthur som är född 1953 och har titeln Revisor, EMK Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,