Hamilton & Partners AB

Västra Götalands län

Information

Hamilton & Partners AB är en verksamhet som finns i Göteborg. I Hamilton & Partners AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hamilton, Dan Thomas som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamilton, Christina Gunilla som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, Charles Joachim som är född 1974 och har titeln Suppleant, Hamilton, Dan Fabian som är född 1981 och har titeln Suppleant, Börjesson, Björn Christer Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Norberg, Per Ove Mikael som är född 1956 och har titeln RevisorssuppleantKonrev som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hamilton & Partners AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hamilton & Partners AB på telefon 070-9815196.

Bolaget skall bedriva förvaltning och försäljning av fast och lös egendom, vädepapper, dels konsultativa tjänster inom redovisning, affärsjuridik, informationseknologi, ävensom bedriva import, grossist och detaljhandelsverksamhet inom marinsport fritidssektorn i form av båtar, båttillbehör, konfektion och dykeriartiklar, ävensom driva import, grossist och detaljhandelsverksamhet inom byggmaterial, VVS, ventilatonsprodukter och värme kylapplikationer, därutöver försäljning och tjänster av säkerhetslösningar och bevakning, ävensom produktion grossistverksamhet inom livsmedelssektorn, försäljning och uthyrning av livsmedelsutrustning, bemanningstjänster och annan därmed förenlig verksamhet. Ovan olika verksamheter skall företrädesvis drivas och marknadsföras genom av bolaget registrerade bifirmor.

Idag är Hamilton & Partners AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hamilton & Partners AB är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hamilton & Partners AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-01-13 och Hamilton & Partners AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hamilton & Partners AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hamilton, Dan Thomas Firman tecknas i förening av -Hamilton, Charles Joachim -Hamilton, Dan Fabian Firman tecknas av en av -Hamilton, Christina Gunilla -Hamilton, Dan Thomas i förening med en av -Hamilton, Charles Joachim -Hamilton, Dan Fabian

Hamilton & Partners AB har 556635-2919 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.