Cykelhuset Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

556634-8172 är organisationsnummer för verksamheten Cykelhuset Göteborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Cykelhuset Göteborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Cykelhuset Göteborg AB finns i.

Cykelhuset Göteborg AB har varit registrerat sedan 2002-11-06 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för Cykelhuset Göteborg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Cykelhuset Göteborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Cykelhuset Göteborg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Cykelhuset Göteborg AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Axel Dahlströms Torg 1, 414 80, Göteborg

Bolaget skall bedriva försäljning av cyklar med tillbehör, sport- och motionsartiklar. Handel och förvaltning av värdepapper samt fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Cykelhuset Göteborg AB och det är Lagermark, Jan Gunnar som är född 1950 och har titeln VD, Lagermark, Jan Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindeblad, Anders Ulrik som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schultz, Paul Hans-Olof som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,