Psibird Consulting AB

Västra Götalands län

Information

Psibird Consulting AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Psibird Consulting AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Grubb, Daniel Martin Richard som är född 1978 och har titeln VD, Grubb, Daniel Martin Richard som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Vasic, Aleksandra som är född 1982 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Lars-Erik som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Psibird Consulting AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Psibird Consulting AB på telefon 073-5110997.

Bolaget ska bedriva datakonsultverksamhet i form av utveckling, projektledning samt utbildning inom it-system och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Psibird Consulting AB av bolagstypen Aktiebolag.

Psibird Consulting AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Psibird Consulting AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-14 och Psibird Consulting AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Psibird Consulting AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Psibird Consulting AB har 556634-1144 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.