Madsen Läkarpraktik AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Madsen Läkarpraktik AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Madsen Läkarpraktik AB är ett av dem. Statusen för Madsen Läkarpraktik AB är att Bolaget är aktivt.

Madsen Läkarpraktik AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-10-03. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där företaget finns i jobbar för att företag som Madsen Läkarpraktik AB ska trivas.

Madsen Läkarpraktik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-22. I Göteborg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva läkarverksamhet inom främst allmän-, företags- och dykerimedicin, rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Madsen Läkarpraktik AB inte är momsregistrerat.

Idag är Madsen Läkarpraktik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Madsen Läkarpraktik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-7437750.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Madsen Läkarpraktik AB är Madsen, Carl Ola Leif som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlund Madsen, Lisa Yvonne som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andreasson, Kjell Erik Gerhard som är född 1953 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .

Madsen Läkarpraktik AB har 556633-3299 som sitt organisationsnummer.