Burai Rör & Svets AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Burai Rör & Svets AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Burai Rör & Svets AB är ett av dem. Statusen för Burai Rör & Svets AB är att Bolaget är aktivt.

Burai Rör & Svets AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-09-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Burai Rör & Svets AB ska trivas.

Burai Rör & Svets AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31. I Göteborg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva rör- och svetsmontage inom tillverkningsindustrin, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Burai Rör & Svets AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31.

Idag är Burai Rör & Svets AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Burai Rör & Svets AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-478902.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Burai Rör & Svets AB är Burai, Sandor som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Burai, Gilla Louise som är född 1963 och har titeln Suppleant, Torsson, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Burai Rör & Svets AB har 556633-0089 som sitt organisationsnummer.