Consili AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva försäljning av administrativa dataprogram och konsulttjänster, äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Consili AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Göteborg så är Consili AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Göteborg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Göteborg och i Västra Götalands län. Redan 2002-10-29 så skapades Consili AB och verksamheten är har F-skattsedel Consili AB har haft det sedan 2003-02-27.

Consili AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556632-2383 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Göteborg.

Just nu är Consili AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Consili AB så går det att nå dem via telefon på 031-166096 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Consili AB är Lyrheden, Klas Håkan som är född 1963 och har titeln VD, Lyrheden, Klas Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Mats Harald som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fägersten Lyrheden, Marianne E som är född 1958 och har titeln Suppleant, Hallberg, Hans Gunnar som är född 1949 och har titeln Revisor, Kusche, Sylvia Wera Ingeborg som är född 1955 och har titeln RevisorssuppleantBDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .