Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan)

Västra Götalands län

Information

556630-8952 är organisationsnummer för verksamheten Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) finns i.

Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) har varit registrerat sedan 2002-07-19 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-29.

Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) så kan ni göra det på telefon genom 031-159090 eller genom brev på följande adress:
Ö. Hamng. 28, 411 09, Göteborg

Bolaget skall bedriva försäljning av varor och tjänster inom optik och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brittsjö & Winkler AB (Synsam Nordstan) och det är Brittsjö, Per Anders som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Winkler, Svante Daniel som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Kalin, Tina Eva Christina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Rune Sven-Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor,