BB Sverige AB

Västra Götalands län

Information

BB Sverige AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där BB Sverige AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. BB Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket BB Sverige AB har haft sedan 2003-02-20. BB Sverige AB har funnits sedan och 2003-02-20 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till BB Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fiskhamnsg. 4, 414 58, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-422815.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är BB Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

BB Sverige AB har idag 556630-3482 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för BB Sverige AB

Bolaget skall direkt eller indirekt, bedriva bogserrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

I BB Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Ulf Tage som är född 1949 och har titeln VD, Andersson, Ulf Tage som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Arthur Lennart Oskar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Villanger, Ove som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.