Svensk Mäss Expo AB

Västra Götalands län

Information

556630-0579 är organisationsnummer för företaget Svensk Mäss Expo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Svensk Mäss Expo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Svensk Mäss Expo AB finns i.

Svensk Mäss Expo AB har varit registrerat sedan 2002-06-28 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Svensk Mäss Expo AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Svensk Mäss Expo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Svensk Mäss Expo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Svensk Mäss Expo AB så kan ni göra det på telefon genom 031-495090 eller genom brev på följande adress:
Britta Sahlgrens g. 8B, 421 31, Västra Frölunda

Bolaget skall bedriva design, försäljning och byggnation av mässmontrar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Svensk Mäss Expo AB och det är Strömqvist, Sven-Olov Anton som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömqvist, June Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant, Johansson, Enar Sven-Åke som är född 1945 och har titeln Revisor,