RB Personalkraft AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och RB Personalkraft AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och RB Personalkraft AB är ett av dem. Statusen för RB Personalkraft AB är att Bolaget är aktivt.

RB Personalkraft AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-11. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som RB Personalkraft AB ska trivas.

RB Personalkraft AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillhandahålla personaluthyrning mot restaurang- och livsmedelssektorn, äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att RB Personalkraft AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-04-24.

Idag är RB Personalkraft AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med RB Personalkraft AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7831896.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med RB Personalkraft AB är Barisic, Robert som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rintamäki, Jari Ilmari som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ahlert, Lars Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

RB Personalkraft AB har 556629-5837 som sitt organisationsnummer.