Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag är ett bolag som finns i Göteborg. I Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Joelsson, Rolf Stefan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Juha-Pekka som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Isaksson, Peter Daniel som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Kurt Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sonntag, Susanne Christine som är född 1964 och har titeln Revisor, Ranby Björklund Väst AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag på telefon 031-527530.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva entreprenadverksamhet inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-31 och Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isaksson, Juha-Pekka -Isaksson, Peter Daniel -Joelsson, Rolf Stefan

Daniel och Stefan Byggnads Aktiebolag har 556628-7057 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.