Torslanda Zoologiska Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Torslanda Zoologiska Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Torslanda Zoologiska Aktiebolag finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Torslanda Zoologiska Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Torslanda Zoologiska Aktiebolag har haft sedan 2003-11-06. Torslanda Zoologiska Aktiebolag har funnits sedan och 2002-08-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Torslanda Zoologiska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Flygplatsv. 18, 423 37, Torslanda men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-921106.

Göteborg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Torslanda Zoologiska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Torslanda Zoologiska Aktiebolag har idag 556628-0409 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Torslanda Zoologiska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva zoologisk handel.

I Torslanda Zoologiska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rydin, Bernt Sune som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Allbrand, Maj-Britt Elisabeth som är född 1972 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .