Sailnet AB

Västra Götalands län

Information

556627-8908 är organisationsnummer för företaget Sailnet AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sailnet AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som Sailnet AB finns i.

Sailnet AB har varit registrerat sedan 2002-05-23 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-08-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sailnet AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Sailnet AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sailnet AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sailnet AB så kan ni göra det på telefon genom 031-105640 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 51, 411 15, Göteborg

Bolaget skall arbeta med att öka intresset för svensk segling nationellt och internationellt, skapa intressanta evenemang och affärsmöjligheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sailnet AB och det är Wikman, Per Johan som är född 1946 och har titeln VD, Wikman, Per Johan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikman, Susanne Eriksdotter som är född 1951 och har titeln Suppleant, Haglund, Johan Daniel som är född 1974 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,