Cello Café & Restaurang AB

Västra Götalands län

Information

Cello Café & Restaurang AB är ett bolag som finns i Göteborg. I Cello Café & Restaurang AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Namro, Ibrahim som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Redwan, Fredrik Firas som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Namro Redwan, Adél Itedal som är född 1981 och har titeln Suppleant, Sjösten, Hans Johan som är född 1970 och har titeln Revisor, Sjösten & Co Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Cello Café & Restaurang AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Cello Café & Restaurang AB på telefon 031-7759912.

Bolaget skall driva café och restaurang verksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även äga, förvalta och bedriva handel med värdepapper och fastigheter.

Idag är Cello Café & Restaurang AB av bolagstypen Aktiebolag.

Cello Café & Restaurang AB är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Cello Café & Restaurang AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-06-21 och Cello Café & Restaurang AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-06-21.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Cello Café & Restaurang AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Cello Café & Restaurang AB har 556626-9568 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.