Allt På Väg i Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Allt På Väg i Sverige AB är ett av många företag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Allt På Väg i Sverige AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Allt På Väg i Sverige AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-05-09.

Allt På Väg i Sverige AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-04-18. Men sedan 2002-05-09 så har Allt På Väg i Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Barnhusg. 2, 411 02, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Allt På Väg i Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-7191345.

Göteborg arbetar för att företag som Allt På Väg i Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Allt På Väg i Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, restaurangverksamhet, handel med livsmedel, verkstadsindustri, byggverksamhet, handel och förvaltning av fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Allt På Väg i Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hosseini, Jahangir Firman tecknas i förening av -Bidareyan, Mohammad Reza -Soltanabadi Ramhormozi, Raji.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Allt På Väg i Sverige AB och det är följande personer, Bidareyan, Mohammad Reza som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hosseini, Jahangir som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Soltanabadi Ramhormozi, Raji som är född 1965 och har titeln Suppleant, Revisorsringen AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Svante Sten Sture som är född 1940 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Revisorsringen & FB Revision Gävleborg AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Allt På Väg i Sverige AB är 556626-7745.