Emero AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Göteborg och Emero AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Emero AB är ett av dem. Statusen för Emero AB är att Bolaget är aktivt.

Emero AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-15. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Göteborg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Emero AB ska trivas.

Emero AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Göteborg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom management, marknadsföring och säkerhet, köp och försäljning samt import och export av säkerhetsprodukter, handel med aktier samt köp, förvaltning och försäljning av fastigheter i Sverige och internationellt samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Emero AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Emero AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Göteborg.

Vill man komma i kontakt med Emero AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0304-57088.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Emero AB är Olsson, Mats Olof som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Kilebrant, Jan Robert som är född 1956 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Götenfelt, Nils Magnus som är född 1963 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Emero AB har 556626-1086 som sitt organisationsnummer.