Fartygsförsäkring i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Fartygsförsäkring i Göteborg AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Fartygsförsäkring i Göteborg AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fartygsförsäkring i Göteborg AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Fartygsförsäkring i Göteborg AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Fartygsförsäkring i Göteborg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-406830.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Fartygsförsäkring i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat.

Fartygsförsäkring i Göteborg AB har idag 556625-9593 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen. är den som för stunden ansvarar för Fartygsförsäkring i Göteborg AB

Bolaget skall utföra fartygsbesiktningar, förmedla försäkringar och därmed sammanhängande rådgivning samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I Fartygsförsäkring i Göteborg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Bo Kenneth som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Helén Kristina Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Olsson, Mats Rune som är född 1960 och har titeln Revisor, Adrian & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .