Infotiv Visual Technologies AB

Västra Götalands län

Information

Infotiv Visual Technologies AB är ett av många bolag som finns i Göteborg. Det är nämligen den kommunen som Infotiv Visual Technologies AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Infotiv Visual Technologies AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2002-02-26.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till V. Hamng. 8, 411 17, Göteborg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Infotiv Visual Technologies AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3393900.

Göteborg arbetar för att bolag som Infotiv Visual Technologies AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Infotiv Visual Technologies AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva teknisk konsultation, företrädesvis mot verkstadsindustrin, dokumentation, mediaproduktion, mjukvaru- utveckling, förvaltning av fast och lös egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Infotiv Visual Technologies AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Infotiv Visual Technologies AB och det är följande personer, Berndtsson, Dan Alf Gunnar som är född 1966 och har titeln VD, Berndtsson, Dan Alf Gunnar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Stigsson, Anna-Maria Helena som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Lars-Erik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Infotiv Visual Technologies AB är 556624-1161.