Cox Analytical Systems Sweden AB

Västra Götalands län

Information

Cox Analytical Systems Sweden AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Göteborg som är den kommunen där Cox Analytical Systems Sweden AB finns. I Göteborg så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cox Analytical Systems Sweden AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Cox Analytical Systems Sweden AB har haft sedan 2002-05-09. Cox Analytical Systems Sweden AB har funnits sedan och 2002-05-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Cox Analytical Systems Sweden AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Östergårdsg. 7, 431 53, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-7083660.

Göteborg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Cox Analytical Systems Sweden AB Privat, ej börsnoterat.

Cox Analytical Systems Sweden AB har idag 556623-7805 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Cox Analytical Systems Sweden AB

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av analytisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Cox Analytical Systems Sweden AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rindby, Anders som är född 1951 och har titeln VD, Rindby, Anders som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyström, Lars Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johnstone, Torgny William som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Stocklassa, Bengt Anshul som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Per Sigvard som är född 1957 och har titeln SuppleantRudolfsson, Stig Micael Jonny som är född 1963 och har titeln Suppleant, Jeanson, Stellan Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, Gothia Revision i Göteborg AB som är född och har titeln Revisor.