O Bohlin Gruppen AB

Västra Götalands län

Information

556622-5289 är organisationsnummer för företaget O Bohlin Gruppen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som O Bohlin Gruppen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Göteborg som är den kommunen som O Bohlin Gruppen AB finns i.

O Bohlin Gruppen AB har varit registrerat sedan 2002-01-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för O Bohlin Gruppen AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

O Bohlin Gruppen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Göteborg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för O Bohlin Gruppen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant.

Vill ni komma i kontakt med O Bohlin Gruppen AB så kan ni göra det på telefon genom 031-178300 eller genom brev på följande adress:
GÖTABERGSGATAN 18 1/2 TR, 411 34, Göteborg

Bolaget skall bedriva byggnadsrörelse, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med O Bohlin Gruppen AB och det är Bohlin Eldenkrans, Stana Victoria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Gunnar Henning som är född 1955 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,