I vale me Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I vale me Aktiebolag är en verksamhet som finns i Göteborg. I I vale me Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högberg, Ingeborg Maria som är född 1956 och har titeln VD, Högberg, Ingeborg Maria som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ström, Else-Britt Linnéa som är född 1948 och har titeln Suppleant, Nilsson, Hans Joakim som är född 1974 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med I vale me Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå I vale me Aktiebolag på telefon 031-849485.

Bolaget skall bedriva dagligvaruhandel och därmed förenlig verksamhet.

Idag är I vale me Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

I vale me Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Göteborg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

I vale me Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och I vale me Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-26.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för I vale me Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

I vale me Aktiebolag har 556622-0231 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.