Bruk- & Fasadsystem Sverige AB

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Bruk- & Fasadsystem Sverige AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Göteborg här finns det många olika Aktiebolag. Bruk- & Fasadsystem Sverige AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Göteborg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Bruk- & Fasadsystem Sverige AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556621-8516.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-275880 alternativt besöka eller skicka post till Bruk- & Fasadsystem Sverige AB på följande adress von Utfallsg. 14, 415 05, Göteborg.

Bruk- & Fasadsystem Sverige AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Bruk- & Fasadsystem Sverige AB så sitter följande personer i styrelsen: Niklasson, Karl Anders som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva försäljning och marknadsföring av puts, betong, golvavjämning, murverk, verktyg och tillbehör till entreprenörer och byggföretag, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.